Radio Cunit


S'instal·len plaques de quilometratge per a afavorir la pràctica esportiva en el Passeig Marítim

22Jun 2017Les noves plaques s'han instl.lat d'acord amb l'ajuntament de Calafell, per tal de connectar el litoral de tots dos municipis. Els esportistes es troben una placa cada 500m començant en sentit de la marxa d'oest a est del km 0 al ... Veure detall


 

L'Ajuntament treballa amb la Fundació Sta Teresa del Vendrell una proposta per a la posada en marxa del Casal Municipal

22Jun 2017El Casal Municipal, Com a Centre Cívic, està al servei de tota la ciutadania i està situat a la Pl Catalunya del municipi que és el punt més cèntric del nucli antic de Cunit davant de l'església. El Casal Municipal és un dels Centres Cívics de Cunit tal i com ... Veure detall


 

El III Festival de l'Humor omple els tres dies

22Jun 2017Aquest any s´ha cel.lebrat la tercera edició del #FesHumorCunit. Va tenir lloc el 16 al 18 de Juny, i va comptar amb actuacions de còmics de primer nivell. Aquest any el "pregoner ... Veure detall


 
Vull veure més notícies

Descobreix la nova web de Ràdio Cunit. Hem preparat moltíssimes novetats per a tu. Consulta els horaris de programació, coneix-nos una mica més, informa’t amb les últimes notícies, descarrega’t els nostres programes amb el podcast... Benvingut i gaudeix de la teva ràdio!

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

CONEIX-NOS. La teva emissora

Coneix una mica més la teva emissora municipal. La nostra història, imatges... Què hi ha darrere de Ràdio Cunit?

Veure més

ESCOLTA’NS. Els nostres programes

Informa’t de la nostra programació setmanal des de la web. Perquè no t’oblidis dels horaris dels teus programes preferits!

Veure més

ESCRIU-NOS. Participa

Recorda que pots posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis. Fes-nos arribar els teus suggeriments i dubtes. Perquè volem fer una ràdio a la teva mida!

Veure més

VINE A VEURE’NS. On som

Vols saber on som? Troba’ns ràpidament des de la nostra secció “Com arribar�?.

Veure més

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.

Facebook. A la xarxa

Troba´ns a la xarxa social més gran de moda. Ràdio Cunit també a Facebook. Uneix-te a nosaltres!

Meteo Cunit. Els temps a Cunit

Actualitzem diàriament la informació meteorològica de Cunit perquè sàpigues en cada moment quin temps fa al nostre municipi.