Radio Cunit


La Llar d'Infants Municipal de Cunit El Trenet celebra el seu 15è aniversari

18Mai 2017

Per l'elaboració del cartell de l'aniversari la llar ha volgut comptar amb la participació d'alumnes i exalumnes, així com d'educadores i famílies. Se'ls ha demanat fotografies del seu pas pel centre i aquestes han estat el motiu central dels cartells formant un número 15 seguit de la frase "anys creixent junts". Aquesta ha estat la manera de ser fidels a la seva filosofia de ser un centre obert i participatiu, a l'hora que transmet el seu tarannà de créixer i evolucionar.

Els propers 23 i 25 de maig a les 15:00h la llar ofereix uns tallers gratuïts sobre educació emocional. Es tracta de dues sessions on les famílies podran prendre contacte amb aquesta besant tan important dins del món educatiu. I que des de fa temps és present a la programació diària amb els infants, podent donar així continuïtat en l'àmbit familiar.
El dia 23 serà una xerrada per les famílies. I el dia 25, un taller pràctic amb les famílies i els infants.

El divendres 26 de maig de 17:00h a 19:00h tindrà lloc la festa de celebració dels 15 anys de la Llar d'Infants.
Aquest dia es presentarà públicament l'exposició fotogràfica que s'ha preparat des del centre educatiu per donar a conèixer el seu projecte. L'exposició està dividida en tres grans blocs on hi podem trobar la línia temporal, el projecte educatiu i la transformació de l'espai exterior del centre (projecte que s'ha dut a terme durant aquest curs escolar).
La mateixa tarda està programat un contacontes de la mà de la companyia de teatre "La Porta de Fusta". Qui coneix molt bé les necessitats i característiques de l'alumnat de la Llar d'Infants ja que hi col·laboren des de fa anys, adaptant-se perfectament a les particularitats dels infants de 0 a 3 anys.
La jornada estarà amenitzada amb un pica-pica per als assistents.

Tot i que la majoria d'actes s'han volgut concentrar en la última setmana del maig, la Llar d'Infants El Trenet té preparats nous events pels seus alumnes i les famílies del centre abans de finalitzar el curs.

Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament, es mostra molt satisfet per la trajectòria de la Llar d'Infants de Cunit: "Avui podem afirmar que aquesta Llar compta amb tots els elements perquè els infants rebin de les educadores els aprenentatges que necessiten, i també perquè les famílies estiguin satisfetes pel servei prestat”. Casañas segueix "aquests dies celebrem 15 anys de camí en el qual el centre està preparat per a encarar el futur i molts anys més dedicats a l'educació dels infants del nostre municipi".

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.