Radio Cunit


La regidoria de Turisme i Patrimoni centralitza la recollida d'imatges de l'1 d'octubre

23Oct 2017

La Regidoria de Turisme i Patrimoni de l'Ajuntament de Cunit enviarà a l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès aquelles imatges del diumenge 1 d'octubre realitzades per les persones que vulguin cedir-les al fons. 

L'Associació d'Arxivers de Catalunya ha posat en marxa aquesta iniciativa per tal de recopilar el màxim de material gràfic possible sobre la jornada de l'1 d'octubre. 

L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès s'ha sumat a la iniciativa d'aquesta  campanya recollida de testimonis documentals, tant analògics com digitals. 

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, afirma que "la història també s'escriu amb imatges i testimonis que permeten preservar en la memòria col·lectiva els fets i els episodis que vivim. Per això, fem la crida a tots els cunitencs que tinguin imatges i que vulguin que formin part de la memòria i de la història de l'1 d'octubre, que ens les trametin a la regidoria per tal que les fem arribar a l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès".

Les imatges s'han d'enviar per mail a turisme@cunit.cat amb l'assumpte '1-O Cunit'.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.