Radio Cunit


L'Ajuntament es reuneix amb les associacions i entitats del municipi per explicar el Pla Educatiu d'Entorn.

L'Ajuntament es reuneix amb les associacions i entitats del municipi per explicar el Pla Educatiu d'Entorn.

Imatge de notícia.


14Nov 2017

El PEE pretén cohesionar el municipi i les escoles, a través de diverses activitats i actuacions adreçades tant als alumnes com a les seves famílies.

En aquest sentit, es dissenyarà un projecte educatiu que sortirà de l’escola i a través del qual es treballaran aspectes que cohesionin el municipi i que siguin un reforç a les polítiques educatives que ja es porten a terme.

Una de les parts més important per l’èxit del Pla Educatiu de l'Entorn és la implicació de les entitats i associacions existents al municipi. Així es pretén treballar en xarxa i aconseguir que el projecte arribi a tota la ciutadania.

Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament, explica que "anem pas a pas avançant en el Ple Educatiu de l'entorn escolar. Estem molt engrescats en aquest projecte i vull agrair la implicació de tots els participants en fer-lo crèixer. Anant tots a una podrem arribar a totes les famílies de Cunit".

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.