Radio Cunit


Club de lectura

07Dic 2017

En llengua turca, daha vol dir “més”. És també la primera paraula que aprenen els immigrants il·legals que arriben a Turquia. Allà poden acabar a la mercè d’en Gazâ, un nen de nou anys que, seguint els passos del seu pare, s’ha convertit en traficant d’éssers humans. Sumit en aquesta barbàrie, pren distància de l’horror executant les seves tasques sense empatia fins que un accident fatal l’obliga a confrontar-se amb la seva pròpia supervivència, i li proporciona un difícil camí cap a la redempció.

Daha! es considera el primer llibre sobre la crisi dels immigrants.

Hakan Günday és un escriptor turc establert a Istambul. És considerat l'enfant terrible de les lletres turques contemporànies. Les seves novel·les han estat traduïdes a una vintena de llengües i acumulen diversos guardons.

En aquesta obra, l’autor ens ofereix un text esfereïdor, escrit amb una poètica demolidora, que examina la vida dels que es lliuren, cada dia, a la guerra humana.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.