Radio Cunit


L'Ajuntament de Cunit rep una subvenció de 48.020 euros de la Diputació de Tarragona

L'Ajuntament de Cunit rep una subvenció de 48.020 euros de la Diputació de Tarragona

Imatge de notícia.


12Gen 2018

L’Ajuntament de Cunit, en el mes de setembre de 2017, va sol·licitar concórrer a la subvenció per a llars d’infants dins de la convocatòria del Programa extraordinari de suport als centres del primer cicle d’educació infantil de titularitat municipal per al curs 2016-2017, impulsat per la Diputació de Tarragona.

Per acord de la Junta de Govern de la Diputació de data 24 de novembre de 2017 s’ha concedit a l’Ajuntament de Cunit, com a titular de la llar d’infants El Trenet, una subvenció per import de 48.020,00 euros. Aquest import és el resultat d’aplicar el mòdul establert per alumne (875 euros, com a màxim) pel nombre d’alumnes matriculats a la llar d’infants en el curs 2016-2017 i va destinat a finançar les despeses de funcionament del centre.

Jaume Casañas, regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Cunit, agraeix el suport donat per la Diputació de Tarragona, i apunta que "la subvenció rebuda ajuda a donar un servei de qualitat a totes les famílies de Cunit que porten els nens a la Llar ".

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.