Radio Cunit


Èxit absolut de la Marató de donació de sang a Cunit

23Mar 2018

La jornada va comptar amb la participació activa de l’alumnat del CFA Dolors Paul i de l’Institut d’Educació Secundària Ernest Lluch. Els estudiants d’ambdós centres van coordinar la difusió i preparatius de la campanya, a més de jugar un paper fonalment al llarg de la jornada, duent a terme tasques d’intendència i de suport a l’equip de professionals del Banc de Sang.

La jornada pot qualificar-se com un èxit absolut, superant el nombre de donacions de l’any passat i incorporant 68 donants nous a la borsa de donants, dades molt ben valorades per l’equip del Banc de sang i teixits. A més, es van aconseguir un total de 41 donants nous de medul·la òssia, una xifra enormement important per aquest tipus de donacions.

En definitiva, una jornada que mostra molt a les clares l’enorme solidaritat de la societat cunitenca i la gran feina duta a terme pels estudiants dels dos centres educatius. 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.