Radio Cunit


Finalitza el Març Dona 2018

Finalitza el Març Dona 2018

Imatge de notícia.


26Mar 2018

El dimarts dia 13 de març es va celebrar al Pavelló Municipal Els Joncs, un 'Curs de Defensa Personal per la Igualtat' emmarcat dins de la programació mensual del Març Dona, i que va comptat amb la col·laboració de l'entitat esportiva cunitenca BUDOKAN Kasa.

El curs va ser tot un èxit amb una assistència de més de 100 persones entre adults (homes i dones) i nois i noies, d´unes edats entre els 6 i 76 anys, on tothom va aprendre molts conceptes i tècniques bàsiques d´autoprotecció i defensa personal, a més de gaudir d´una estona d´alegria i diversió.

Aquest curs va ser impartit per la professora del Club, la Mari Carmen Vila, Responsable Mundial del Departament de Defensa Personal Femenina de la Fédération Mondiale de Nihon Tai-Jitsu (FMNITAI), Experta en Intervenció amb Víctimes de la violència masclista i en Bullying i assetjament escolar i defensa personal per a la joventut i infància, com a mostra de que tant dones com homes son iguals a l´hora de representar qualsevol entitat i qualsevol tasca que sigui necessària dins de la societat.

A més de la professora Vila, hi van col·laborar el seu Director Tècnic, en Miguel Morales, així com d´altres instructors i instructores del Club que van ajudar a tots els/les participants en l'execució de les tècniques.

Fins i tot, dos d´ells, un Policia Local i un Mosso d´Esquadra, van fer una xerrada pels més petits per a conscienciar-los de la importància d´identificar tots els cossos policials com a “ amics” i professionals disposats a ajudar-los en cas de necessitat, i més en aquests moments que s´han produït diversos incidents i problemes greus.

La implicació del Club BUDOKAN KASA en tots els temes de col·laboració i benestar social és continua, ja que un dels seus objectius, éss ajudar a través de les arts marcials en la seguretat de la ciutadania en general, en la mesura que sigui possible, i de forma gratuïta,  amb cursos d´aquest tipus;  a més, de la seva tasca habitual de difusió de les Arts Marcials i la Defensa Personal i els seus valors tradicionals.

 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.