Radio Cunit


De l'ABC a l'SMS: La comunicació escrita en els llibres per a infants i joves

04Abr 2018

Des dels inicis de la història els éssers vius s’han comunicat amb signes, ja siguin aquests auditius, olfactius, gustatius, gestuals, visuals... 

Ara bé, amb l’aparició de l’escriptura, la humanitat va trobar la manera de comunicar-se més enllà de l’espai i del temps i la comunicació directa va donar pas a una comunicació en diferit: autor i lector podien estar separats per anys i per quilòmetres.

L’exposició «DE L’ABC A L’SMS» parla tot això i més. Vol ser un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil per tot el procés d’aprenentatge de l’escriptura --i és clar, de la lectura--, i de com aquesta forma part de les nostres vides.

Nou plafons instal·lats a la Biblioteca ens acosten al fantàstic món de l’escriptura a través de diversos contes. Començarem el recorregut amb llibres d’imatges i abecedaris, per continuar amb llibres que tracten sobre la utilitat de l’escriptura en el nostre dia a dia, els oficis relacionats, els llibres que contenen cartes o diaris i ens expliquen la vida dels protagonistes, els llibres que ens mostren l’escriptura i les lletres com un joc…I acabarem el recorregut amb els sms i el món tecnològic que també apareix en diversos contes. L’exposició està acompanyada per una mostra de contes per a totes les edats que us podeu emportar en préstec, i una completa guia amb molts més títols de contes que tenen com a nexe comú l’escriptura i la comunicació.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.