Radio Cunit


La Regidoria d'Igualtat posa en marxa un grup de suport a la criança per a dones i/o parelles amb infants de 0 a 3 anys

05Abr 2018

El grup es durà a terme tots els dilluns, a partir del 9 d’abril i fins l’11 de juny, de 10 a 11’30 hores a la sala d’actes de la Biblioteca de Cunit.

És un grup de participació tancada (10 famílies) i la selecció de les famílies assistents s’ha fet des dels Serveis Socials, en coordinació amb la Llar d’Infants i el centre sanitari de Cunit.

L’objectiu del grup és dotar a les mares i pares de les competències, coneixements i suport emocional per fer front a la difícil tasca de la criança i l’educació dels infants més petits, incidint especialment en la corresponsabilitat en la criança i l’educació compartida entre mare i pare (si és el cas), en la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, etc.

El grup estarà conduit per la psicòloga Olga Armengol, de CAPSIS Vilanova, Centre d’atenció psicosocial i de la salut ubicat a Vilanova i la Geltrú.

Encara queden places per completar el grup, les persones interessades es poden inscriure trucant a la Regidoria d'Igualtat (977 67 49 15) o enviar un correu electrònic a igualtat.genere@cunit.cat

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.