Radio Cunit


Exposició. Peces de joiera

05Abr 2018

Miguel Diaz del Campo és un escultor cunitenc nascut a Daimiel (Ciudad Real) l’any 1959. Ha cursat estudis monogràfics de volum a l’ Escola d’ Arts i Oficis de Palma de Mallorca i Estudis d’escultura i orfebreria a l’Escola Massana, “Massana Permanent”, de Barcelona.

De tots els artistes, Julio Gonzalez és potser amb l'escultor que més s'identifica Miquel. Pot ser per això que el seu sentiment i el pensament quedava reflectit en l'espai que portava amb la seva obra. En un escrit diu: "L'edat del Ferro ha començat, subministrant malogradament armes i ara permet l'edificació de ponts, vies, de ferrocarril, etc. Ja és hora que aquest metall deixi de ser mortífer i ompli instruments d'una ciència massa mecànica. La porta s'obre avui de bat a bat a aquesta matèria primera. Per fi serà forjada i repujada per les mans pacífiques dels artistes!"

 

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.