Radio Cunit


Club de lectura amb l'escriptora Muriel Villanueva

06Abr 2018

Muriel Villanueva és llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i diplomada en Educació Musical per la Universitat de València. El piano, la guitarra, el baix i el cant l’han acompanyat amb intermitències.

Ha estat mestra de música a intervals i des de 2006 és professora d’escriptura. Deu les seves taules a deu anys de docència a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Va estar també co-coordinadora del campus virtual, responsable de les relacions internacionals, autora de la Recerca sobre la situació europea en matèria d’escoles d’escriptura (per a la Institució de les Lletres Catalanes) i directora executiva de l’European Association of Creative Writing Programmes.

D’entre les seves nombroses obres podem trobar: Mares, i si sortim de l'armari? : la història d'una família quasi feliç (2006), Jo toco i tu balles (2009). Baracoa (2010), La gatera (2012), Motril 86 (2013), La Tània i totes les tortugues (2013),  El parèntesi d'esquerre (2016), La Tània i el telescopi (2016), entre d’altres.

Muriel Villanueva ha estat recentment guardonada amb el VII Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.