Radio Cunit


En marxa els tràmits per a la celebració de la Feria de Abril de Cunit 2018

10Abr 2018

A partir de dimecres 12 d'abril i fins el dia 23 s'obre el període per a presentar les propostes per a fomar part com a 'Caseta' de la Feria de Abril de Cunit s'obrirà durant 10 dies naturals a partir de l'aprovació de la documentació i la seva publicació en el Perfil del Contractant.

Es tracta d'un procediment obert, en el qual qualsevol particular, entitat, empresa (de qualsevol municipi) pot demanar la participació com a 'caseta' si compleix els requisits establerts en el plec de condicions que s'exposarà ens els propers dies. 

Enguany, la Feria s'instal·larà a l'esplanada per sobre de la via del tren tocant a l'estació. El recinte firal comptarà amb gairebé 2.000m2 distribuïts en 7 espais ('Casetas') de 100m2 cadascuna amb 25m2 addicionals de cuina cadascuna, 800m2 d'espai de pas, i uns 140m2 d'escenari central per les actuacions. Cada licitador només podrà presentar una oferta per 1 dels 7 espais.

La Feria de Abril d'enguany es complementarà amb un sector d'atraccions a l'esplanada per sota de la via del tren, al qual s'accedeix a través d'un pas soterrat.

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.