Radio Cunit


La primavera ha arribat carregada d'actes a la Llar d'Infants El Trenet

La primavera ha arribat carregada d'actes a la Llar d'Infants El Trenet

Imatge de notícia.

La primavera ha arribat carregada d'actes a la Llar d'Infants El Trenet

Imatge de notícia.


17Abr 2018

Dimarts dia 10 es va organitzar  la 4ª xerrada per les famílies dels alumnes de P2 on estaven convidades les 3 escoles de Cunit per explicar els seus projectes educatius i així facilitar a les famílies la tria d’escola en les properes preinscripcions per al segon cicle d’educació infantil.

Les properes setmanes es duran a terme diferents jornades de participació amb l’objectiu de consolidar el Trenet com a centre obert al seu entorn.

D’una banda estan programats uns tallers de participació familiar i d’una altra, uns tallers compartits amb l’escola Pompeu Fabra.

Per finalitzar amb les activitats extraordinàries del més d’abril, el dia 26 tindran lloc la jornada de portes obertes prèvia a les preinscripcions per al primer cicle d’educació infantil (del 7 a l’11 de maig). I la 16ª exposició d’art de Sant Jordi del Trenet, enguany dedicada a l’obra de la poetessa Joana Raspall.

D’aquesta manera acaba el mes d’abril per donar pas al maig on l’equip educatiu rebrà una formació d’espais exteriors per seguir treballant en la transformació de pati a jardí iniciada el curs passat.

D'altra banda, el passat dia 5 la Llar d’Infants va acollir el 1r seminari itinerant del Moviment de Renovació Pedagògica del Baix Penedès i el Garraf, on una cinquantena de professionals de l’educació van assistir-hi interessats per conèixer el procés de canvi del Trenet. On es va explicar l’evolució del centre en els darrers cursos.

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.