Radio Cunit


S'obre el període d'incripcions per participar en el 16è Mercat d'intercanvi i 2a mà

13Abr 2018

Del 18 al 27 d'abril totes les persones interessades en muntar una parada al Mercat d'Intercanvi i 2a mà,  poden  inscriure’s adreçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) ubicada al mateix Ajuntament, al c. Major, 12.

Al mercat es podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu o parament de la llar, entre d’altres objectes de segona mà, en bon estat, per a bescanviar, vendre o regalar a les parades que l’Ajuntament instal.larà al lloc habitual:  les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7.

La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s'assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.  La organització també intentarà garantir que hi hagi parades destinades al regal, al bescanvi i a la compravenda a un preu simbòlic.

Aquesta és el segon mercat que s'organitza aquest any amb l'objectiu de posar en pràctica d’altres formes de consumir i promoure la possibilitat d’esgotar la vida útil dels objectes que tenim a casa, contribuint així a reduir el nombre de residus que produïm

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.