Radio Cunit


El jove cunitenc Rafa Gallego presentará el seu primer llibre "Politeia" a la Biblioteca Municipal Marta Mata

El jove cunitenc Rafa Gallego presentará el seu primer llibre "Politeia" a la Biblioteca Municipal Marta Mata

Imatge de notícia.


17Abr 2018

Rafa Gallego va arribar a Cunit l´any 2000. Va acabar la primària a l´Escola Pompeu Fabra l´any 2006. Entre el 2006 i el 2012 va cursar la Secundària i el Batxillerat al Institut Ernest LLuch i Martí de Cunit. Davant la impossibilitat de continuar estudiant per limitacions econòmiques, va estar un any i mig aturat, durant el qual va formar part de Fórmula Còmica i va formar part de l´Associació Unió Joves de Cunit (UJC).

Al juny de 2014 marxa a Alemanya (Colònia) amb el programa Formació Dual de fontaner . Al cap de dos anys torna a Cunit i en dos mesos i mig torna a marxar ja que rep una oferta de treball al sector de l´hosterleria a Colònia, que ha anat compaginant amb estudis de psicologia i guió a distància.

Actualment, Rafa Gallego continua residint a Colònia, però ara treballa en una escola de primària com a professor/monitor. La seva idea es tornar en un any per poder realitzar aquí les seves pràctiques dels estudis de guió.

El proper dissabte ens presentarà a la Biblioteca la seva primera novel.la de títol, Politeia, que com ell diu, "és la primera que m´atreveixo a publicar, però porto escrivint des de ben petit". També explica que  la llavor d´aquesta novel.la va sorgir de les classes de filosofia, ja que Politeia prové de la ciutat utòpica descrita per Plató i narra l´evolució d´aquesta possible societat en un context postapocalíptic futurible, tot i que només es tracta d´un decorat on ambientar una història de ciència-ficció.

 

 

Vull veure més notícies

Escolrta Ràdio Cunit en directe. La teva ràdio online.

Enllaços associats

No s'ha trobat cap document associat

Documentació

No s'ha trobat cap enllaç associat

PodcastCunit. Ràdio Cunit, on vulguis i quan vulguis.

El nostre Podcast està preparat especialment per tu perquè puguis descarregar-te i escoltar en format mp3 els teus programes preferits on vulguis i quan vulguis.

Accedeix al Podcast.