Després de quatre dies plens de riures i bon humor, diumenge nit finalitzava la sisena edició del Festival de l’Humor de Cunit celebrat del 5 al 8 d’agost, on unes 1.400 persones han pogut gaudir d’aquest festival a l’aire lliure i gratuït que enguany se celebrava a la Plaça Jaume Vidal.

Dijous dia 5 es va donar el tret de sortida amb la Gala Inaugural presentada per Joaquin Berrolo i l’actuació dels monologuistes Sergio Picón, Gemma Ortís, Sami Hannah i Romina Cocca.

Divendres dia 6, Julen Axpe i Borja Nicolau ens mostraven el seu espectacle fresc i innovador “Furgonologo” i tot seguit comptàvem amb l’actuació de Sara Escudero, jornada on els riures estaven assegurats.

Dissabte dia 7, començàvem amb l’actuació del gran humorista Victor Parrado seguit de l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer que va fer partícip al públic d’aquest gran espectacle.

I per finalitzar, diumenge dia 8, espectacle d’improvisació teatral amb Impro Acatomba apostant de ple per la comèdia i sempre amb un estil simpàtic i divertit.

Aquest festival és un clar exemple de participació juvenil, per això des de la Regidoria de Joventut es vol donar les gràcies a tots els i les joves implicats en l’organització per la seva plena dedicació i entrega.

L’Ajuntament de Cunit es reafirma en què aquest espectacle és un acte consolidat al municipi i un referent pel nostre territori i aposta per anar sumant any rere any.

Yolanda Sanchez, regidora de Joventut, conclou dient que “volem oferir a la ciutadania espectacles de qualitat a l’alçada del nostre municipi. Esperem i desitgem retrobar-nos tots i totes l’any vinent amb una edició més del Festival de l’Humor”.