El pròxim 29 d’octubre a les 17:30 h es realitzarà una xerrada oberta de prevenció de violències masclistes per a famílies amb adolescents a l’Institut Ernest Lluch de Cunit.

La xerrada s‘enfoca en les temàtiques que engloba la sexualitat (menstruació, pol·lucions nocturnes, sexisme, identitat sexual, violències…) i de quina manera aquesta informació arriba al jovent a través de les xarxes i les pantalles en general. Es revisaran els models que les persones joves es troben a les xarxes i quin tipus de resposta donen a les seves inquietuds, també es facilitaran eines i recursos educatius per tal de poder afrontar-ho de forma pedagògica.

QUAN❓

  • 29 d’octubre a les 17:30 h: Institut Ernest Lluch de Cunit
  • 5 de novembre a les 17:30 h: Casa de la Cultura de l’Arboç
  • 25 de novembre a les 17 h: Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès

Les xerrades van a càrrec de @befreya.educa i formen part del programa de prevenció de violències masclistes #preguntaopassa, nascut a partir d’un material de difusió elaborat conjuntament entre les professionals de l’Oficina Jove, Jove Baix Penedès, SIS Adolescents i SIAD comarcal.

Té com a finalitat treballar la prevenció de les violències masclistes entre el jovent de la comarca, dinamitzant-lo als espais de festa, als espais joves, a les xarxes socials i als instituts.