L’Ajuntament de Cunit i el grup Bon Preu han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral de persones en situació de recerca de feina al municipi. Aquest acord permetrà coordinar esforços en la selecció de personal per a la nova obertura d’un establiment Bon Preu al municipi.

L’acte de signatura, celebrat a la mateixa obra, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Dolors Carreras i d’ Albert Aranda Barceló com a director de Persones del Grup Bon Preu. Tots dos han estat acompanyats per Raül Salvador, regidor d’Ocupació de l’ajuntament de Cunit, i han destacat la importància d’aquesta col·laboració per contribuir a la dinamització de l’ocupació local i al desenvolupament econòmic del territori.

El conveni estableix un marc de col·laboració en el qual l’Ajuntament de Cunit, a través de la seva borsa de treball del SOM Cunit, pretén facilitar persones candidates en el procés de selecció del nou establiment de Bon Preu a Cunit, així com la cessió de sales i espais durant el procés de selecció i formació.