El Ple de l’Ajuntament de Cunit celebrat avui ha aprovat els següents assumptes:

El primer punt de l’ordre del dia ha estat l’aprovació del preu d’adquisició per mutu acord del solar situat al carrer Tulipa, 123 de la Urbanització Jardins de Cunit, on actualment hi ha un dipòsit d’aigua.

De l’Àrea de Serveis Interns i Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, s’ha aprovat el Document Únic de Protecció Civil municipal de forma inicial.

Des de la regidoria de Recursos Humans, s’ha aprovat la transformació de tres places de la plantilla de personal, una en Inspector/a Cap de servei de la Policia Local de Cunit, una altra en el lloc de responsable de Cultura, Joventut i Turisme i la tercera per a una de Tècnic especialista en Serveis Públics i Medi Ambient.

Com a darrer punt s’ha aprovat la modificació de l’Ordenança Fiscal 3.13, reguladora de la Taxa de recollida de residus municipals, que implica la modificació de la subvenció de la taxa de la brossa, que fins ara era del 50% amb 12 entrades a la Deixalleria Municipal i que es canvia a un 40% de subvenció amb les 12 entrades a la Deixalleria i amb un 10% més si es recicla correctament la matèria orgànica ja sigui en el sistema Porta a Porta o en el de Contenidors intel·ligents.