El pròxim 12 de març, tindrà lloc la segona edició de la E-Bike Day Penedès, una prova cicloturista que a través de la bicicleta elèctrica, ens descobrirà els paisatges de la plana penedesenca, les seves vinyes, la gastronomia típica i el bon fer de la seva gent. Es proposen dues opcions de recorregut, un bàsic de 56km i 600m de desnivell, i un tècnic de 62km i 900m de desnivell.

Per aquesta edició, els ebikers sortiran de la platja de Cunit a partir de les 10 del matí i entre vinyes arribaran a Sant Jaume dels Domenys on degustaran el fantàstic vi dolç Trepat del celler Domenys acompanyat d’una coca dolça.

A partir d’aquest punt és on podem escollir l’opció tècnica o bàsica, però que ambdues ens portaran fins a la Bisbal del Penedès, més concretament al camp d’Oliveres de Torclum, on hi haurà un dinar a base de vermut amb patates Piqué, entrepà de botifarra a la brasa i vi blanc del Celler Domenys, i per postres coca del forn de La Bisbal.

Després de dinar, l’EBIKE baixarà cap al mar, concretament al Port de Calafell on es podrà degustar una copa de Cava Calafell amb un tall de coca gentilesa de l’Ajuntament de Calafell abans de tornar al punt de partida, al Passeig Marítim de Cunit, on hi haurà música en viu, una copa de Bandarra al Fresco i la màgica posta de sol davant del mar.

Últimes places disponibles a www.ebiketour.es