A partir del pròxim 15 de juny comença la temporada de platges al nostre municipi. Enguany, és el segon estiu que es viu en situació de pandèmia. Per aquest motiu, continuen aplicant-se les mesures de seguretat establertes.
L’ajuntament de Cunit està ultimant els serveis per tal de tenir les platges en òptimes condicions per la temporada de bany.
Entre els serveis habituals es troba la gestió directa del servei de salvament i socorrisme. Aquest any, l’Ajuntament de Cunit ha contractat 17 persones per aquest servei.
La novetat serà l’adaptació dels horaris segons els períodes d’afluència (de dilluns a diumenge):
– temporada 15/6 al 30/6 d’11 a 18h
– juliol i agost d’11 a 19h
– 1/9 al 15/9 d’11 a 18h
Hi haurà els tres mòduls de salvament i es torna a comptar amb tot els recursos: una embarcació, un quad, 3 kayacs i 8 torres de vigilància.
Xavier Lorenzo, explica que “enguany seguim amb la contractació directa d’aquest servei i adaptem l’horari en base a l’afluència que es preveu. Hi haurà servei cada dia, de dilluns a diumenge de forma ininterrompuda. Volem recordar que tot i la situació actual, cal tenir cura de donar compliment a la normativa que en cada moment ens marqui la situació sanitària”.
Les platges compten amb altres novetats com és la zona de bany adreçada a gent gran i persones amb mobilitat reduïda.
Tal i com es va anunciar fa pocs dies, Cunit ha renovat, de nou, el guardó de la Bandera Blava que acredita la qualitat de la platja i dels seus serveis.