El Govern municipal de Cunit, format pels partits del PSC i Impulsem Cunit, ha arribat a un acord de legislatura amb la formació d’En Comú Podem.

Desprès de setmanes de negociacions entre les dues part s’ha arribat a l’acord de fer un pacte de legislatura entre les diferents formacions.

L’entesa i la voluntat de col·laboració així com el fet de compartir un gran nombre de propostes programàtiques i, sobretot, la voluntat de compartir i impulsar un model de poble conjunt, han fet que l’acord es pugui materialitzar.

El govern confiarà dos dels grans projectes de legislatura que ja tenien establerts en el seu full de ruta a la formació d’En Comú Podem.

El primer projecte és el de CUNIT 2030, on els reptes de futur, de la sostenibilitat del municipi i del medi ambient s’han de materialitzar i coordinar pel bé comú de tots el cunitencs i cunitenques.

El segon projecte és el de CUNIT SMARTCITY. Un projecte que vol fer una transició del nostre municipi cap a una realitat SMART i que es puguin combinar les noves tecnologies en la gestió del Cunit del present i del futur.
Les tres formacions estan molt satisfetes d’aquest acord, que per un cantó amplia el consens d’una manera de governar i d’entendre el municipi, i per altra la voluntat d’augmentar la representació social de l govern municipal amb 11 dels 17 regidors escollits a les passades eleccions municipals.