El pròxim 24 de setembre tindrà lloc la celebració del Patró de la Policia Local. Uns dies abans del dia de Sant Miquel, el cos policial de Cunit oferirà un seguit d’activitats adreçades a infants i a les seves famílies a través de les quals mostraran tant vehicles com les dependències municipals i també podran conèixer de primerà mà com funciona i com s’organitza la Policia al nostre municipi.

Entre les 10 i les 12h del matí, tothom qui vulgui es pot apropar a la Comissaria local (carrer Conca de Barberá, 10) en una jornada de portes obertes en la qual també es podran veure els vehicles policials per dins. També es realitzaran exhibicions de la Unitat Canina K9, de la Unitat Dron i d’altres activitats adreçades a tota la família.

A les 12:30h a la Pl del Casal hi haurà la formació de tot el cos policial també amb l’acompanyament dels vehicles. I a les 13h el Teatre Municipal de Cunit acollirà l’acte institucional de lliurament d’honors i distincions, en el qual es reconeixeran els mèrits policials tant a agents locals com a membres d’altres cossos de seguretat.