Les Triatletes del Club Esportiu TR360-Penedès Marítim de Cunit omplen Bellvei en la segona jornada de la Lliga de Cross Comarcals.

Fins a 15 representants de l’entitat Cunitenca de Triatló participaren en el 2n Cross Comarcal dins la lliga de Cross del Consell Esportiu del Baix Penedès celebrat a Bellvei aquest diumenge 20 de març.

Amb edats compreses entre els 7 i els 15 anys, aquests joves són un exemple d’esforç, d’il·lusió i companyonia, essent una vegada més, Cunit, la localitat amb major nombre de representants escolars del circuit comarcal.

El projecte de l’escola de Triatló/Atletisme sorgí d’una col·laboració entre la Regidoria d’Esports i el Club Esportiu TR360. Aquest projecte es fonamenta en fer accessible, social i inclusiva la pràctica esportiva, generant al mateix temps hàbits saludables i esport amb valors. Aspectes que generen major impacte en la comunitat i en el creixement personal dels nois i noies participants.

Des de la Regidoria es vol felicitar a les Mares i Pares, als Triatletes i als entrenadors per la gran tasca que realitzen cada setmana amb aquests infants, fomentant la pràctica esportiva, els hàbits saludables i sobretot pel gran grup que han format.

Al mateix temps, fer una crida a tots els que s’hi vulguin sumar o informar sobre l’activitat, es posin en contacte amb:
penedesmaritim.tr360@gmail.com