Altres formes de negoci en temps de crisis. De l’adversitat a l’oportunitat.

La regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Cunit organitza un taller participatiu online adreçat a les activitats econòmiques del nostre municipi.

Es tracta d’un taller per posar en valor altres formes de fer negoci aprofitant les oportunitats d’informació i comunicació que ens donen les xarxes socials. Són eines que es troben en un procés constant de millora, però encara poc utilitzades per les petites empreses i comerços.

El taller, conduït per l’expert Xavier Tomàs, s’impartirà el proper dimarts dia 12 a les 15:00h a través de la plataforma JITSI.

Les persones interessades podran accedir-hi a través de l’enllaç meet.jit.si/formaciócunit o bé, descarregar-se JITSI i entrar a la “sala” Formaciocunit.

En paraules de Beatriz Luque, regidoria de Comerç i Consum “en temps d’emergència sanitària la prioritat és la salut, però d’aquest període advers es poden crear petites oportunitats. Hem de seguir treballant, encara que sigui amb la tristesa incrustada al cos”.

 

 

 

 

 

 

 

L’entrada ‘Altres formes de negoci en temps de crisi’, nou taller online per a comerciants ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.