Cunit acull aquest cap de setmana una nova competició de patinatge, es tracta del Campionat de Catalunya de Solo Dance, en modalitat Solo Dance en categories junior, juvenil i sènior al Pavelló Municipal Els Joncs a partir de les 11:30h del dissabte.

El campionat està organitzat per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Cunit Artístic Skating MR, club de nova creació al municipi i que ja compta amb patinadors de base i de competició, amb un gran bagatge en la modalitat i nombrosos èxits dintre del món del patinatge artístic.

Tot això amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Cunit, seguint amb l’aposta d’acollir esdeveniments que tinguin impacte sobre el teixit comercial i hoteler del municipi, així com en la difusió i imatge de Cunit.

El Campionat de Catalunya de Patinatge artístic en la modalitat de Solo dance acollirà la competició individual femenina i masculina de totes les categories, i comptarà amb la participació d’un total de 40 patinadors i patinadores.

Les entrades per poder assistir al campionat es podran adquirir el mateix dia de la competició al Pavelló Municipal Els Joncs segons la disponibilitat i seients lliures.

La competició també es podrà seguir en directe per streaming a través de la plataforma d’Esports+TV.