El proper dissabte 1 d’agost i fins el dia 9 d’agost, el Circ Raluy Legacy  obre les seves portes a Cunit. Seran 9 dies de funcions al nostre municipi en un estiu diferent a causa de la situació sanitària que vivim.

Aquest estiu, l’Ajuntament de Cunit ha suspès totes les activitats cuturals que estaven programades amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid19. Per això, la visita del Circ Raluy Legacy és una de les úniques atraccions lúdiques que hi tindran lloc al nostre municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament i el Circ Raluy Legacy han volgut tirar endavant una iniciativa de col·laboració i des d’avui fins el 30 de juliol, tindrà lloc un concurs a través del qual es sortejaran 15 entrades dobles.

El Concurs es realitza a través del perfil institucional de l’Ajuntament de Cunit a Instagram, només cal seguir aquest i el perfil del Circ Raluy Legacy y comentar amb quina persona es voldria anar a veure l’espectacle.

L’entrada Arriba el Circ Raluy Legacy a Cunit i comença el sorteig de 15 entrades dobles ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.