Amb l’arribada de la tardor, la Biblioteca Municipal Marta Mata s’omple d’activitats per a tots els públics, amb exposicions, clubs de lectura, xerrades, contes i tallers. Tardes de lleure, entreteniment i aprenentatge.

Durant el mes d’octubre, exposició bibliogràfica de totes les edicions publicades de l’obra Aloma, de Mercè Rodoreda, cedides pel filòleg especialista en l’escriptora catalana, Josep M. Domènech. Mostra exposada amb motiu del 50è aniversari de la publicació de la 2a edició.

Del 7 al 30 d’octubre, exposició L’Ateneu és casa teva: literatura. Una mostra centrada en el fet literari a ateneus, casals i orfeons al llarg de la història. Coordinada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i comissariada per Jordi Albaladejo.

Dimecres 9 d’octubre, a les 19.00 h. Presentació del llibre Rondalles contades a la vora del foc, de Rosa Oliveros Arasa.

Divendres 25 d’octubre, a les 18.00 h, Taller de biblioteràpia. Comunicar-se sense barallar-se. A càrrec de Rebeca Gómez, terapeuta Gestalt.

La programació infantil, que donarà el tret de sortida el proper divendres 4 d’octubre  amb l’English Story and Funtime, es distribueix de dilluns a divendres, a les 17.30 hores:

Dilluns 7, 14, 21 i 28 d’octubre. Hora del conte en àrab.

Dimarts 8, 15, 22 i 29 d’octubre. Jocs de taula en família. A càrrec de la Montse López. Adreçat a infants a partir de 6 anys, joves i adults.

Dimecres 9, 16, 23 i 30 d’octubre. Som artistes! Tallers de manualitats. Adreçat a infants partir de 5 anys. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca, a partir del dimarts 1 d’octubre.

Dijous 10, 17, 24 i 31 d’octubre. Bebeteca. A càrrec de la Teresa Esteve. Adreçat a infants d’1 a 3 anys. Cal fer inscripció prèvia a la Biblioteca, a partir del dimarts 1 d’octubre.

Divendres 4 i 18. English Story and Funtime! A càrrec del Centre d’Estudis i Idiomes de Cunit.

Divendres 11 i 25. L’hora del conte. A càrrec del Centre d’Estudis i Idiomes de Cunit.

L’entrada Arriba la tardor a la Biblioteca ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.