El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. Cada any s’escull un tema diferent d’abast mundial prioritari per la OMS.

Enguany, es vol posar de relleu el treball que desenvolupen els i les professionals dels àmbits d’infermeria i llevadoria, un sector on predominen les dones, i la seva importantíssima contribució a la salut mundial.

Enmig de la situació en la què ens trobem actualment, destaca el gran treball, dedicació i esforç de tot el personal sanitari.

En aquest Dia Internacional de la Salut marcat pel COVID-19, des de l’Ajuntament de Cunit volem reconèixer i agrair profundament el treball de tots els i les professionals sanitaris, però també tota la feina que estan fent els treballadors i treballadores essencials com protecció civil, policia local, personal de les farmàcies, de les botigues d’alimentació, entre molts altres, i a tota la població que de manera voluntària està fent mascaretes, bates i altres elements de protecció i, per suposat, i, com no, al conjunt de cunitencs i cunitenques que s’estan quedant a casa.

 

L’entrada Avui, 7 d’abril de 2020, és el Dia Internacional de la Salut i la Sanitat ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.