L’Ajuntament de Cunit s’ha adherit un any més als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, amb la celebració d’una caminada i una pedalada popular, que tindran lloc el cap de setmana del 24 i 25 de setembre.

Cunit participa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura des de la seva adhesió l’any 2006, any en què es va celebrar la primera edició de la Pedalada, i que s’ha celebrat anualment, tret de l’edició de l’any 2020 amb motiu de la pandèmia.

Així, la Caminada popular tindrà lloc el dissabte dia 24 de setembre amb sortida de la plaça de la Vila a les 9 h, sense el registre dels participants, amb un recorregut circular de 8,8 km de longitud i 180 m de desnivell que ens portarà sortint del Passeig Marítim, passant per l’Avenc i l’obaga de Sant Antoni.

La Pedalada popular tindrà lloc el diumenge dia 25 de setembre amb concentració dels participants a les 10:30 h, es farà el tradicional recorregut de 6 km de longitud, senzill i planer, amb un desnivell inferior als 50 m.

El regidor de medi Ambient, José Manuel Cabada, valora “molt positivament el retorn d’aquestes activitats tradicionals, festives, lúdiques, saludables i de conscienciació ambiental per promoure mitjans de transport alternatius i sostenibles per a recorreguts curts i amb finalitat saludable i de reduir emissions de gasos d’efecte hivernacle”.