El dia 3 de juny es realitzarà una Caminada Solidària Duchenne a Cunit.

És una caminada solidària inclusiva de 2Km, destinada al recapte de fons per a contribuir en la investigació de les distròfies musculars infantils de Duchenne i Becker a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Somriures Valents és una associació sense ànim de lucre formada per famílies i amics de nens amb distròfia muscular de Duchenne i Becker. La distròfia muscular de Duchenne és una malaltia infantil degenerativa i que avui dia no te cura. Els afectats perden la força muscular durant el seu creixement i els músculs es debiliten fins que es necessari la cadira de rodes per a poder caminar. La seva finalitat és el recapte de fons per a la investigació i tractament. Els seus fons van destinats a la Unitat de Patologia Neuromuscular de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La caminada està organitzada per l’Ajuntament de Cunit.

La recollida de dorsals es realitzarà a les 18h davant de l’Oficina de Turisme. A les 18:30h començarà la caminada, 1Km d’anada i 1Km de tornada.

La participació és de 5€ per persona.

És una jornada per gaudir en família, berenar plegats i passar-ho bé amb el concert infantil-familiar a càrrec de ELS ESCARABATS.

Esperem que sigui la primera de moltes altres caminades solidàries Duchenne. Si no pots venir, participa també!