L’alumnat de 3r A de l’institut Ernest Lluch i Martí del dia 13 al 17 de desembre organitza una campanya de recollida de joguines solidària en el marc del Servei Comunitari.

En el marc del projecte de Servei comunitari de l’Institut Ernest Lluch i Martín,  l’alumnat de de 3r d’ESO A ha preparat una recollida de joguines que es durà a terme entre els dies 13 i 17 de desembre a les escoles d’infantil i primària, a la llar d’infants i a la Biblioteca i el CFA Dolors Paul de Cunit.

La recollida es farà els dies assenyalats entre les 16:00 i les 16:45 hores i l’alumnat de l’Institut s’encarregarà de recepcionar, seleccionar i distribuir tot el material rebut. Es demana que les joguines estiguin en bon estat i que, per tant, siguin aptes per al seu ús.

L’institut serà també un punt de recollida de joguines. Es podran deixar durant tota la setmana a l’entrada del centre on hi haurà un punt de recepció permanent.

El projecte amb l’eslogan “Dona joguines, Dona somriures” compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cunit, s’ha desenvolupat conjuntament entre les assignatures de Religió i de Cultura i valors ètics i està dedicat a aquells nens i nenes que, per diferents circumstàncies, no poden tenir joguines el dia de Nadal. Les joguines recollides finalment seran entregades a la Creu Roja per tal que es facin arribar als nens necessitats abans de l’arribada del Nadal. Us animem a col·laborar-hi!