Cunit es prepara per a la fase final Infantil Masculí Preferent La Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent arriba aquest cap de setmana 28, 29 i 30 de maig a Cunit.

Els protagonistes seran els equips: BARÇA A, CLUB JOVENTUT BADALONA A, CB TARRAGONA, CB
L’HOSPITALET A, BASKET ALMEDA, COALCI – CB SANT JOSEP A, SESE A i CATALANA OCCIDENT MANRESA A.

Entre el 28 i el 30 de maig, tot un cap de setmana en el qual el Pavelló Municipal Els Joncs acollirà la Final a Vuit del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent a Cunit, organitzada per la Federació Catalana de
Basquetbol (FCBQ) juntament amb l’AB Cunit.

El divendres 28 de maig començarà la tongada inicial dels 1/4 de final amb dos encontres previstos per a les 18:30h, al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit i al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-Ruga.

A la pista de Cunit hi obriran foc el BARÇA A i el CATALANA OCCIDENT MANRESA en busca d’una plaça a
semifinals contra el guanyador de l’altra sèrie de quarts de la primera franja horària. De la mateixa manera, a Coma-Ruga, seran el COALCI – CB SANT JOSEP A i el SESE A els actors protagonistes.

Per l’altre costat del quadre, a les 20:30h, als Joncs, CB TARRAGONA i CB L’HOSPITALET A es veuran les cares per un lloc a semifinals que els enfronti contra el vencedor de l’altra eliminatòria corresponent a les 20:30h, a Santa Maria del Mar, que implicarà la presència del CLUB JOVENTUT BADALONA A i del BASKET ALMEDA.

Els equips que assoleixin els triomfs a 1/4 atansaran unes semifinals que arribaran dissabte 29 de maig, a les 17h i 19h. Els dos conjunts que superin les semifinals avançaran cap a una Final que tindrà lloc diumenge 30 de maig i que es retransmetrà en directe en streaming pel canal de Youtube de l’FCBQ, a les 13h, mentre que els combinats perdedors disputaran el matx pel 3r i 4t lloc, a les 11h.

Els tres primers classificats del Campionat de Catalunya Infantil Masculí Preferent accediran a l’estatal de clubs Infantil que es disputarà a Betanzos del 12 al 18 de juny.