Aquest estiu la Regidoria d’esports juntament amb els clubs esportius i el CEM Els Joncs proposa un casal d’estiu de temàtica Marvel, divertit, econòmic, educatiu i multiesportiu.

El casal tindrà lloc al CEM Els Joncs del 27 de juny al 29 de juliol i està dirigit a infants i joves de 3 a 16 anys. Comptarà amb múltiples activitats esportives adequades a l’edat dels participants submergint-los al món dels superherois i heroïnes de Marvel.

Què faran? Doncs tindran una gran diversitat d’activitats distribuïdes al llarg de la setmana, jocs motrius i populars, tallers artístics, activitats de coordinació i base musical, basquet, patinatge, voleibol, futbol sala, taekwondo, curs de natació i jocs aquàtics, atletisme, ciclisme, activitats a la platja i natura, kaiaks… i sortides cada 15 dies i molt més a preus molt reduïts.

El Planning setmanal està dissenyat per que cada grup passi per totes les activitats cada setmana, donant l’oportunitat a tots els nens i nenes a provar totes les disciplines esportives i activitats, fomentant el descobriment i la coneixença i per tant, el creixement a través de l’experimentació i la pràctica.

Per a més informació i inscripcions us podeu dirigir al Centre Esportiu Municipal Els Joncs.