Aquest any l’Ajuntament de Cunit juntament amb Anna Reina jugadora de futbol i cunitenca, organitza el I campus de futbol femení Anna Reina.

El campus tindrà lloc al Camp de Futbol de Cunit la setmana del 27 de juny a l’1 de juliol i acollirà noies nascudes entre els anys 2006 i 2016 en horari de 9:00h a 14:00h.

El campus compta amb el suport i finançament de l’Ajuntament de Cunit, i per aquest motiu té un cost tan reduït, 10 € la setmana. Amb la intenció de promocionar l’esport femení i concretament el futbol femení, aprofitant la gran implantació i visibilitat d’aquest, així com la figura de l’Anna Reina, cunitenca que ha aconseguit fer del futbol el seu esport i el seu estil de vida.

Anna Reina actualment milita en les files del CD Castellón a la lliga Reto Iberdrola (2a divisió. Femenina), però ha tingut un gran recorregut. Formada en el base del CF Cunit des del 2007, l’any 2013 va ser fitxada pel CF Barcelona on va jugar tres temporades i va ser 3 vegades campiona de lliga i 3 vegades campiona de Catalunya. El 2016 fitxà per l’Sporting de Huelva on va ser campiona d’Andalusia el 2017, any en què va debutar a la Lliga Iberdrola (1a Div. Femenina). Tot un bagatge que podrà explicar i transmetre a les noies més joves i que ben segur les pot animar a gaudir del futbol, a continuar practicant i a créixer en l’àmbit esportiu i humà.

El Campus Anna Reina compta amb el suport metodològic del CF Marc Bartra i ben segur serà tot un èxit.

Per a més informació us podeu dirigir al camp de futbol de Cunit de 17:00h a 18:30ho seguir les xarxes socials a @campusannareina