El dissabte 5 i el diumenge 6 de juny es celebrarà al Poliesportiu Municipal de Cunit “Els Joncs” el Campionat territorial de Tarragona Lliure individual de patinatge Júnior i Sènior.

Aquest estil de competició és una disciplina de gran vistositat que té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment de tot el cos. El tracta d’aconseguir la combinació perfecta, trobant una gran diversitat de moviments, salts, piruetes i figures.

L’organització del campionat és a càrrec de la Federació Catalana de patinatge i el Club Cunit Artístic Skating MR i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i Esportcat.

L´inici de la competició el dissabte 5 serà a les 17.30h i el diumenge 6 a les 10:15h. Durant tot el campionat i atenent a la situació sanitària actual per la COVID-19, la competició es realitzarà amb un protocol COVID d’assistència de públic.

Per poder assistir com a públic, per normativa, és obligatòria inscripció prèvia aquí així com l’ús de mascareta , i mantenir la distància d’1,5 metres amb la resta de persones assistents.

El públic podrà accedir 15 min abans de l’hora d’inici de la competició.