El CEM Els Joncs ja té a punt el Casal d’Estiu d’aquest 2021. Sota la temàtica de la pel·lícula ‘Jumanji’ l’equipament municipal oferirà entre el 28 de juny i el 30 de juliol, activitats, esports, manualitats, jocs…, l’aventura i la diversió estan garantides.

Des del 28 de juny fins el 30 de juliol, de dilluns a divendres de 09:00 h. a 13:00 h., es duran a terme tot un seguit d’activitats esportives, lúdiques i recreatives molt completes i dissenyades, especialment, per a què tots els participants gaudeixin d’un programa divertit, econòmic i educatiu.

Durant aquestes setmanes es faran jocs, tallers, treballs manuals, activitats extraordinàries, banys a la piscina i, cada dia, es programarà una sessió de curs de natació en cada grup.

Sense dubte, una Una opció pedagògica molt interessant adaptada al temps de vacances infantils.

Atenent a la situació actual, es prendran les màximes mesures per adaptar el format del casal a les mesures dictades pel Departament de Salut.

Ja estan les inscripcions obertes, només caldrà apropar-se al CEM Els Joncs, per a més informació podeu trucar al 977 159266.