El CEM Els Joncs va viure el passat dijous 17 d’octubre una celebració molt especial, la del 90 aniversari de la usuària Magda Duran Divi.

Moltes vegades es parla de gent a la que admirar, però moltes altres si parem a mirar al nostre voltant trobem grans persones a les que dedicar-los aquesta admiració. Aquest és el cas de la Magda, que el passat més de setembre va complir 90 anys.

Però no solament és el fet d’arribar a aquesta edat, sinó de que als seus 90 anys acabats d’estrenar és capaç d’assistir cada dia al Complex Esportiu Municipal els Joncs per no perdre’s la seva sessió d’Aiguagym i Aiguateràpia. Abonada des de l’any 2012, és d’aquelles persones que no falla cap dia a la seva sessió d’activitat física. La seva constància, la xifra dels 90 assolida la fan l’abonada més gran i també, valedora del petit reconeixement que li van fer des del CEM els Joncs i les regidores de Gent Gran i la d’Esports, Inés García i Yolanda Sánchez.

Acompanyada pels companys i companyes d’activitat física al CEM, va rebre la felicitació de tots plegats, ja que una de les millors teràpies que ofereix l’activitat física és la companyonia, el compartir rialles, cançons i acudits.

La Magda és tot un exemple per tota la gent gran que s’adapta als temps, que segueix una vida activa i sempre disposada a fer uns riures amb els companys/es i monitors/es.

Moltes felicitats i per molts anys, Magda.