El Complex Esportiu Municipal Els Joncs atura les quotes d’abril a l’espera de poder confirmar el període de reobertura.

Amb aquesta finalitat s’ha enviat la següent informació per correu electrònic als seus abonats i abonades:

“Com ja sabreu l’estat d’alarma s’ha allargat i per tant ens veiem forçats a mantenir tancades les instal·lacions del CEM Els Joncs. Aquest fet ens obliga a modificar la informació que els vam fer arribar la setmana passada en relació a la facturació de les quotes d’abonament al centre.

Donat que vam tancar l’última quinzena del mes de març i que mantindrem el tancament, previsiblement, la primera quinzena del mes d’abril, durant tot un mes els abonats no heu pogut fer servir les instal·lacions del CEM Els Joncs. És per aquesta raó que el centre no emetrà el rebut de la quota del mes d’abril, així el mes que no s’ha gaudit del servei per causa major no s’abonarà.

Tanmateix queda suspesa la facturació de la quota trimestral dels cursos de natació. Un cop resolta la situació actual es valorarà si les classes que anul·lem ara es poden recuperar allargant el curs o, si no és possible, es generarà un rebut per la part proporcional del període amb classes.

De la mateixa manera volem recordar-vos que el personal del CEM Els Joncs continua treballant per garantir un servei de qualitat als nostres abonats:

– Els tècnics d’activitats dirigides han preparat una sèrie de vídeos amb exercicis que es poden fer des de casa amb material que tots tenim al domicili. Aquestes sessions les podeu seguir a les nostres xarxes socials.

– El personal de neteja i manteniment treballa a porta tancada per tal de preparar les instal·lacions per l’obertura al públic incidint en els nous protocols de desinfecció.

– El departament d’atenció a l’abonat atendrà totes les consultes i tràmits administratius que adreceu al centre mitjançant correu electrònic info@cemjoncs.cat

Esperem que aquestes mesures ajudin a superar la fase excepcional que estem vivint amb major comoditat. Seguiu connectats a les nostres xarxes socials per tal d’estar informats dels canvis i les novetats.

Confiant que ens retrobarem molt aviat, l’equip del CEM Els Joncs vol enviar-vos força i ànims.

Cuideu-vos també a casa! “

Per tant, no es girarà cap nou rebut i en funció de la durada definitiva de l’Estat d’alarma, s’aniran adoptant les mesures necessàries.

Agraïm a tots els usuaris i usuàries la seva comprensió i desitgem que tots es trobin en perfecte estat.

L’entrada CEM ELS JONCS suspèn la quota del mes d’abril ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.