El pròxim  16 de setembre, s’obre el procés de pressupostos participatius que promou la regidoria de Participació ciutadana de l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu d’involucrar de manera directa els veïns i veïnes en el debat i la presa de decisions respecte l’execució d’una part del pressupost municipal.

Enguany es destinen 300.000 € – 150.000 del pressupost de 2023 i 150.000 del pressupost de 2024-  a projectes d’inversions.

Per a informar del procés i presentar les propostes hem enviat a les llars del municipi un díptic amb un formulari de presentació de propostes.

Del  16 de setembre al 16 d’octubre totes les persones vinculades al municipi – no cal estar empadronades –  les entitats i col·lectius locals  podeu presentar les vostres propostes, un màxim de 2, a  través dels següents canals:

  • Decidim Cunit
  • Les sessions informatives i de debat
  • Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)
  • Les bústies ubicades als següents equipaments: Casal Muncipal, CC Cal Cego, Biblioteca, Espai Jove, Casal de la Gent Gran, Oficina de Turisme i als punts de dinamització.

Amb l’objectiu de facilitar el màxim d’informació sobre aquest procés organitzem tres trobades, amb el suport de la consultora Ceres,  en les quals atendrem els dubtes i suggeriments i es promourà una reflexió i debat col·lectiu sobre les necessitats del poble i possibles propostes d’inversió per donar-hi resposta.

Podeu accedir a la informació sobre aquestes procés en aquest enllaç al Decidim Cunit.