L’alumnat de 3r ESO B inaugura el servei comunitari del nou curs amb una visita a la ruta natural del Fondo Del Roig.

El passat 8 de novembre l’alumnat de 3r d’ESO de l’institut va inaugurar la prestació del servei comunitari del curs 2019-2020. L’activitat va constar d’una visita guiada per part del tècnic de medi ambient municipal, en Josep Miró, a la ruta natural del Fondo del Roig. 

Durant la visita, l’alumnat va descobrir la flora autòctona i al llarg dels propers mesos els nois i noies del grup de tercer B realitzaran una tasca d’investigació i disseny d’uns panells informatius, els quals seran instal·lats per part de l’Ajuntament amb la intenció de difondre i conscienciar la població entorn el respecte cap el patrimoni natural local. 

Aquest curs, l’Institut desenvolupa un cop més el servei comunitari partint dels eixos treballats durant l’any anterior. Així doncs, es mantenen les línies de treball en suport del medi ambient i del patrimoni històric-artístic. Enguany també es reforçarà el desenvolupament d’activitats vinculades amb l’atenció a la gent gran i als infants, mitjançant l’acció col·laborativa amb les llars d’avis, el Casal de la gent Gran i les escoles del municipi.

Les següents accions vinculades al servei comunitari que es duran a terme seran la participació de l’alumnat del grup de tercer A al Gran Recapte d’aliments que se celebrarà els dies 22 i 23 de novembre. Aquesta activitat es durà a terme en col·laboració amb el Rebost d’Aliments municipal i Càritas Cunit. D’altra banda, al llarg de les properes setmanes, es comptarà amb la participació de la Fundació Open Arms, la qual durà a terme una xerrada a tot el grup de tercer de l’ESO per tal de conscienciar l’alumnat sobre la realitat migratòria del Mediterrani i la importància de la prestació de serveis assistencials a persones en situacions de risc.