Les formacions del SOM Cunit del primer trimestre 2020/2021 ja es poden consultar al web del servei.

L’actual situació, ha fet apostar per la formació online, com a opció prioritària, sense deixar de banda, la formació presencial per a l’adquisició d’habilitats bàsiques  per a la recerca de formació. En aquesta nova Guia de Formació 2020/21 s’ha fet una aposta per  la formació dirigida als comerços, el posicionament a les xarxes socials i tot el relacionat amb l’entorn web.

Les inscripcions es podran realitzar entre el 7 i 27 de setembre de 2020 per internet, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cunit o presencialment, presentant instància específica i documentació requerida, a l’OAC de Cunit (Major, 12). 

*Us recordem que per causa de la COVID 19, actualment cal demanar cita prèvia per ser atès a l’OAC. 

GUIA DE FORMACIÓ 2020/21

Les accions formatives són:

  • Obre el teu negoci al món digital i a les xarxes socials – 24 h – formació online

Del 19 d’octubre al 16 de desembre de 2020

  • Preparació ACTIC nivell mitjà – 46 h – formació online

Del 19 d’octubre al 14 de desembre de 2020

  • Vetllador/a escolar – 40 h – formació online

Del 19 d’octubre al 6 de desembre de 2020

  • Creació i manteniment de pàgines web – 60 h – formació online

Del 19 d’octubre al 14 de desembre de 2020

  • Alfabetització digital – 20 h – formació presencial

El dies 28 i 30 d’octubre, 2, 4 i 6 de novembre de 2020 (de 9 a 14 h).

Els cursos s’adrecen, prioritàriament, a persones en edat laboral residents a Cunit, que estiguin en situació d’atur, hagin patit un ERTO o que siguin autònoms. També s’hi poden inscriure treballadors en actiu que vulguin millorar les seves competències laborals. En el cas del curs “Obre el teu negoci al món digital i a les xarxes socials”, es prioritzarà a les empreses del municipi (que hauran de demostrar la seva condició amb l’alta d’autònoms o document equivalent).

Per a tots els cursos on line es requereixen coneixements mínims d’informàtica i disposar d’un dispositiu digital (ordinador, tablet…) amb connexió a internet.

Per a més informació, segueix SOM Cunit a Facebook (@Som.cunit), al web municipal cunit.cat o per telèfon al 977676292.

Montse Cámara, regidora d’Ocupació, desitja que “la nova fornada de cursos siguin d’interès i útils per a totes aquelles persones que estiguin buscant formacions ocupacionals. Aquesta temporada que comencem al setembre es presenta emmarcada en una situació molt diferent a causa de l’entorn sanitari que vivim i que ens ha obligat a repensar i a atendre les noves necessitats de la ciutadania”.

 

 

L’entrada Comença el termini d’inscripció de les formacions del SOM Cunit ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.