El proper divendres 3 de desembre, Cunit encendrà l’enllumenat de Nadal en un acte molt especial que donarà el tret de sortida a la campanya de les festes de Nadal i Reis d’enguany.

Per aquestes Festes, l’Ajuntament ha apostat per una renovació total de les llums de Nadal amb més i nous motius i figures tot plegat per guarnir i per ambiental el municipi en aquestes dates tan especials.

L’acte inaugural de l’enllumenat especial de Nadal serà el 3 de desembre a partir de les 18h. El primer motiu serà encendre el gran arbre de la Pl de la Vila. Tot seguit al ritme d’una batucada, es podrà seguir un petit recorregut pels carrers del centre fins a la Pl del Casal per veure la resta d’il·luminació i també una de les principals novetats d’aquest any, la projecció del VideoMapping a la façana de l’església Sant Cristòfol a les 19h.

A partir d’aquell moment començarà la campanya de Nadal 2021-2022 a Cunit amb un bon ventall d’activitats. Destaca la recuperació del Casal de Nadal, adaptat a les normatives Covid19 i amb una organització per edats. Propostes d’allò més nadalenques i atractives de les quals podran participar els infants entre els 2 i els 12 anys.

Novetat també l’activitat per Trobar el teu tió al Bosc de Cal Ros, del diumenge 12 de desembre, i moltes propostes més que es podran descarregar a l’agenda del web cunit.cat i també consultar a les xarxes socials municipals.

L’ajuntament de Cunit ha editat un tríptic informatiu amb tota la programació que es podrà trobar als equipaments municipals i també als establiments comercials en els propers dies.