Continua la situació d’alerta meteorològica a causa del temporal “Glòria”. Amb afectacions en pràcticament la totalitat del territori català, ha provocat l’activació dels plans Vencat, Inuncat i Neucat.

Vist que la situació meteorològica no millorarà en les properes hores, l’Ajuntament de Cunit recomana evitar desplaçaments que no siguin necessaris i evitar apropar-se a la zona del Passeig Marítim.

Les escoles de Cunit i l’Institut romandran oberts, si el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya no comunica el contrari.
La Llar d’Infants El Trenet i el CFA Dolors Paul també estaran oberts.

A hores d’ara, encara s’estan resolent les incidències que es van produïnt al municipi, principalment, la caiguda d’arbres.

A les 13.45h s’ha registrat un cop màxim de vent amb 88.9 km/h, hora en la que ha caigut un pi a l’av Can Toni, que s’ha pogut retirar amb els efectius del servei de jardineria, tasques que han durat més de dues hores.

Tot i que el vent anirà baixant la seva intensitat, segons el servei meteorològic de Cunit, el temporal de pluja encara continuarà.

A partir de les 21h i fins les 24h es poden registrar a Cunit entre 60 i 75l/m2. Molta precaució.