Des del dia 15 de juny ja es troben operatius la major part dels serveis que estaran operatius durant la temporada de bany, i que ja estaran implantats aquest primer cap de setmana d’estiu, coincidint amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan, que dóna el tret de sortida a la temporada estiuenca al nostre municipi.

Així els treballs de neteja de les platges ja s’efectuen amb normalitat, a dies alterns de dilluns a divendres a cadascuna de les dues platges i durant el cap de setmana amb neteja de tota la platja. Els treballs són nocturns i s’efectuen a partir de les 22 hores. Totes les instal·lacions de dutxes i rentapeus estan plenament operatives així com les cabines sanitàries de WC, així com l’abalisament de la zona de bany i dels canals d’entrada i sortida d’embarcacions.

Després de la Revetlla s’instal·laran les passarel·les d’accés a la sorra, i el servei de salvament i socorrisme ja es troba totalment operatiu des del passat cap de setmana en el seu horari habitual entre les 11 i les 19 hores i que un any més tornarà a estar portat a terme des de Protecció Civil.

Un any més les platges de Cunit han estat guardonades amb el distintiu de Bandera Blava i que s’hissarà a les dues platges de Cunit aquest cap de setmana coincidint amb la Revetlla de Sant Joan.

També estan ja operatives totes les guinguetes de platja, i els mòduls de restauració del Passeig Marítim també obriran portes abans de la revetlla de Sant Joan.

Cal recordar que està prohibida l’entrada de gossos a la platja des de primers de mes i fins a finals d’octubre.

Així mateix, també cal informar que no estan permeses les fogueres a la platja.

L’entrada Comença la temporada de bany 2019 ha aparegut primer a Ajuntament de Cunit.