El passat 29 d’octubre va iniciar-se la última contractació del programa joves en pràctiques dins del Programa de Garantia Juvenil (SOC-Joves en Pràctiques) convocatòria 2021.

Aquests jove realitzarà un projecte vinculat a la Regidoria de turisme i patrimoni. L’objectiu del projecte és la recuperació de la memòria històrica per a la posterior promoció i divulgació dels diferents episodis històrics que s’han viscut a Cunit. Aquesta promoció es porta a terme mitjançant publicacions gràfiques o documentals que necessiten d’un fons històric amb dades contrastades que, moltes d’elles, es troben en els diferents arxius existents en el territori.

El contracte és de 6 mesos a jornada completa i és gràcies a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) cofinançada també pel Fons Social Europeu.

La regidora d’Ocupació Montse Cámara han donat la benvinguda al jove.

Normativa:

Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, publicades al DOGC núm. Núm. 7665 – 17.07.2018.

Resolució TSF/1556/2021, d’11 de maig, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2021, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP), (ref. BDNS 565045) .

Imatge de Comença la tercera contractació de joves en pràctiques a Cunit 2