El programa de rutes guiades de Cunit obre una nova temporada amb  tes sortides mensuals, a punts escollits de la nostra geografia catalana per donar a conèixer el territori i transmetent els valors de respecte, coneixement del medi  i conscienciació per la seva conservació i promovent les relacions personals amb la  convivència  i valors socials que van contribuir al naixement del  Tot natura l’any 2000 i que s’ha mantingut i consolidat, malgrat que en les darreres temporades ha quedat mes limitats pels efecte si limitacions de la pandèmia.

L’objectiu de la nova temporada es poder seguir aquestes rutes guiades amb l’esperança i confiança de tenir continuïtat durant tot l’any i poder donar servei  a tots aquells que volen participar per conèixer territori i realitzar una activitat física i saludable, amb una gran quantitat de propostes, destinades a tos els públics i a tots els nivells.

Per aquest primer trimestre es portaran a terme sortides matinals i de dia complet, ja que aquestes son viables i segures al fer-se a l’aire lliure i anant al bus amb mascareta i amb gel hidroalcoholic a l’entrada i sortida del  bus, que fa que s’hagi mantingut lliure de casos durant els darrers mesos. Així a l’espera  de veure com evoluciona  la situació pandèmica no programarem sortides de més d’un dia, ja que en els allotjaments és més difícil  garantir de la mateixa manera el compliment de les mesures i el risc de contagi seria més elevat.

S’ha editat un avançament de programa pes propers mesos, què seguidament s’adjunta,  perquè el públic en tingui coneixement i pugui reservar-se les dates a l’espera de la publicació del programa definitiu i complet, a la major brevetat possible.

Després de la recuperació de l’activitat del Tot natura al trimestre passat, es va observar una  gran demanada i acceptació de les sortides de muntanya amb increment de la participació, que encara s’ha reforçat darrerament , amb un gran interès de la població per les activitats a la natura, cosa que fa que les inscripcions per a les primeres sortides de la temporada s’hagi desbordat amb més de 60 inscripcions en cadascuna  per les dues properes sortides.

El programa Tot Natura de Cunit, es una activitat pública i gratuïta, sense ànim de lucre i que està inscrita en el cens d’organitzadors d’activitats físic-esportives en medi natural del departament d’esports de  la Generalitat de Catalunya i és una de les que suma major participació i amb una programació més completa i extensa de tot Catalunya.

Trot ala informació es farà pública mitjançant el web de l’Ajuntament de Cunit  i per més informació es podrà adreçar a la regidoria de Medi Ambient.