El passat 31 d’octubre van començar els 4 joves en pràctiques a l’ajuntament de Cunit. Aquestes contractacions s’emmarquen en la convocatòria d’enguany del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, a la qual va concórrer el Consistori. Després de rebre la resolució que concedia 4 perfils en les següents matèries Urbanisme, Turisme/Patrimoni, Assessoria Energètica i Dinamització de Centres Cívics; es va portar a terme el procés de selecció per a escollir als candidats que complissin tots els requisists.

Aquest programa està cofinançat pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

Montse Cámara, regidora de Formació i Ocupació, incideix en la importància d’aquesta nova convocatòria: “Un any més, hem concorregut a aquesta subvenció perquè creiem fermament en donar oportunitats al jovent del municipi. Aquestes contractacions són una molt bona oportunitat com a primera experiència laboral en l’àmbit de l’administració pública. Esperem que per ells i elles sigui una etapa que sigui molt profitosa i que el 30 d’abril en treiem tots plegats una molt bona valoració”.