Per tercer any consecutiu, es realitzaran a les escoles de primària de Cunit els tallers d’estudi assistit que organitzen conjuntament el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Cunit, en coordinació amb els centres educatius. Aquests tallers d’estudi assistit es realitzen en horari extraescolar a les escoles Solcunit, Pompeu Fabra i Els Cossetans.

El taller consisteix en reforç escolar, tècniques d’estudi assistit i reforç emocional. Els grups seran de 12 alumnes com a màxim.

S’impartiran dues hores per escola i setmana, en classes d’una hora de durada, dos dies a la setmana. Se’n poden beneficiar alumnes de 2n i 3r cicle d’educació primària (de 3r a 6è de primària) proposats pels centres educatius, amb l’autorització corresponent de les famílies.

Cal destacar, com a novetat d’aquest any, que s’iniciaran també tallers d’estudi assistit a l’INS Ernest Lluch i Martín, adreçats a l’alumnat de primer a quart d’ESO. En aquest cas, s’impartiran 3 hores a la setmana.

A l’institut els tallers es van iniciar el passat 8 de gener mentre que a les escoles començaran el dia 13 de gener.

Els tallers d’estudi assistit són una de les actuacions previstes dins del Pla Educatiu d’Entorn que duen a terme l’Ajuntament de Cunit i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de millorar els resultats acadèmics de l’alumnat.